за нас

MAD MOTO е нещо повече от фирма, ние обичаме света на мотоциклетите и се опитваме да го популяризираме до колкото можем. Ние вземаме участие в много събития и се опитваме да направим мотоциклетите нещо повече от средство за придвижване. 

По тази причина, целта на нашата фирма е да отговорим на нуждите идващи от това, което наистина обичаме: моторите!

Избирайки нас, вие подкрепяте една идея за представяне на повече и повече качествена екипировка, аксесоари и други стоки на добри цени. Посещавайте ни переодично за нови стоки. Ние ще се опитаме да предоставяме все повече и разнообразни продукти на нашите клиенти.

 

Ние във MAD MOTO работим за нашите клиенти, като се стремим всеки един от вас да остане доволен. Ако имате проблем с поръчка, доставка, проблем с продукт, свържете се с нас, за да го отстраним.  

 

мото, мотори, магазин, части, аксесоари, екипировка, екипи, якета, ръкавици, ботуши, протектори, огледала, тапи, дръжки, ръкохватки, слюди, степенки, мигачи, пистови, крос, чопър, мото магазин, мото аксесоари, мото облекло, мото части, ямаха, кавазаки, хонда, сузуки, yamaha, kawasaki, honda, suzuki Български език English Language