Информация за продуктите


Продуктите предлагани от MADMOTO са най-доброто съотношение цена/качество. Стремим се да предлагаме качествени продукти на ниски цени.

Ако при получаване на закупения от вас продукт имате някъкъв проблем, свържете се с нас и ние ще направим всичко възмождно да го отстраним.

 

Директен вносител на продуктите на американската фирма VOLAR MOTORSPORT USA. Голяма част от продуктите на фирмата са произведени в Тайван, от където идва разликата в качеството сравнено със китайските. 

 

ФАРОВЕ

Фаровете са с високо качество, произведени от Volar Motorsport, гарантирано ще паснат на фашия мотоциклет. 1 към 1 с оригиналната част на много по изгодна цена.

Тези фарове НЕ са китайските нискокачествени варианти, които на снимка изглеждат същите, но след като ги монтирате на мотора остават луфтове и най-често не пасват изобщо а рефлекторите се белят лесно. Фаровете са произведени в Тайван, под висококачествен контрол. Много от оригиналните части на производителите се произвеждат на същите места.

МАД МОТО гарантира качеството на продуктите си. Всеки фар се проверява след доставка в склада. Ако изникне някъкъв проблем след монтаж, ние се задължаваме да го решим. Ако не успеем да го заменим, до 1-2 дни вие си получавате парите обратно.

 

RACING ДРЪЖКИ ЗА СПИРАЧКА И СЪЕДИНИТЕЛ

Ние предлагаме спортни дръжки високо качество за 90% от пистовите и спортни модели на марките HONDA, SUZUKI, YAMAHA, KAWASAKI 

През последните години пазара е залят от всякъкви марки и модели почти еднакви на външен вид дръжки. Евтини и скъпи варианти се предлагат от много магазини по целия свят. Ние сме изпробвали няколко производителя и сме се спряли на най-добрия вариант в съотношение цена/качество.

90% от предлаганите от нас продукти са произведени в Тайван, от където идва и разликата в качеството. Разликата между дръжките предлагани от нас и тези, които са на малко по-ниска цена, произведени в Китай:

-      Качеството на оксидация: евтините продукти са с тънък слой оксидация на алуминия, което води до по-лесно избеляване и изтриване на боята.

- Качеството на материалите: Алуминия, който се използва е различен. Евтините зръжки се правят от обикновен алуминий за разлика от дръжките, които предлагаме, които се произвеждат от качествен 6061 алуминий. 

-      Качеството на изработка и отрязване на метала:  Разликата е в неговата обработка. Евтините модели се режат на по-ниско качествени машини от където идват и непасването и неправилните детайли в завършените накрайници на дръжките.

-      Нашите модели имат щампа с номер на всеки вид накрайник

-      Дръжките предлагани от нас са гресирани на всяко място където има триене. Това почти липсва при китайските дръжки.

-      Дръжките на Volar Motorsport имат висококачествени болтове от неръждаема стомана.

Всичко това гарантира сигурност и по-дълъг живот на продукта.

 

СЛЮДИ

Слюдите предлагани от нас са изработени от висококачествен материал, който издържа на угъване и вибрации, много по еластичен от оригиналния плексиглас.

 

РОГАТКИ

Рогатките на Moto Brackets са произведени в Тайван от висококачествен алуминий, осигурява здравина, за разлика от евтините реплики, които се чупят от дори от вибрациите на мотоциклета.

 

СТИКЕРИ MADMOTO 

Фолията, които се използват са най-добрите на пазара без компромис в качеството. Автомобилно КАСТ фолио на марката 3М или ОRACAL, гарантирайки гъвкавост при залепяне, качесто и издържливост при всякъкви метеорологични условия за много дълго време. Разликата между обикновеното фолио и каст фолията е 5 пъти по-високата им цена от където идва и дългия живот на залепените стикери - до 7 години. Стикерите от обикновено фолио се разлепват от слънцето след 1 година.

 

Стикерите в този раздел са отрязани на най високо качествени плотери от серията GRAPHTEC CE6000-120 позволяващи перфектно отрязване и на най-дребния детайл.  мото, мотори, магазин, части, аксесоари, екипировка, екипи, якета, ръкавици, ботуши, протектори, огледала, тапи, дръжки, ръкохватки, слюди, степенки, мигачи, пистови, крос, чопър, мото магазин, мото аксесоари, мото облекло, мото части, ямаха, кавазаки, хонда, сузуки, yamaha, kawasaki, honda, suzuki Български език English Language